Wij van Investormania.nl krijgen vaak de vraag welke boeken nu echt de meeste impact op ons hebben gehad. Dit dan kijkende naar persoonlijk alsmede financieel vlak. Vanaf jongs af aan lezen wij al veel zelfhulpboeken en autobiografieën.

Hieronder een lijst met de 10 inspirerende boeken die jij wilt lezen en welke ons persoonlijk het meest hebben geraakt, waardoor wij op persoonlijk en financieel vlak enorm zijn gegroeid en geïnspireerd. Wij van Investormania.nl zijn benieuwd naar welke boeken in jouw top 10 staan!

TOP 10:

  1. The Magic of Thinking Big, David J. Schwartz;
  2. Tools of Titans, Timothy Ferriss;
  3. Rijke Pa Arme Pa, Robert Kiyosaki;
  4. Je Ongekende Vermogens, Tony Robbins;
  5. Shoe Dog, Phil Knight;
  6. The 4-hour Work Week, Timothy Ferriss;
  7. Think and Grow Rich, Napoleon Hill;
  8. The Little Book That Still Beats the Market, Joel Greenblatt;
  9. The Art of Uncertainty, Dennis Merritt Jones;
  10. Principles, Ray Dalio.

Welke boeken horen volgens jou nog zeker in deze lijst thuis? Heb je genoeg inspiratie om te beginnen met beleggen lees dan het artikel “starten met beleggen, hoe dan?”

“A room without books is like a body without a soul.”
– Marcus Tullius Cicero –

 

*LET OP Investormania.nl heeft in bovengenoemde content gebruik gemaakt van enkele affiliate links. Indien jij op één van deze links klikt, zal jij worden doorverwezen naar de website van de aanbieder. Wanneer jij via deze link iets koopt, dan krijgt Investormania.nl daar een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding wordt door het bedrijf aan Investormania.nl betaald en heeft geen enkele gevolgen voor jou. Jij betaalt dus de originele prijs en niets extra’s. Investormania.nl geeft alleen tips en informatie ter kennisgeving en wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk. Dit artikel bevat geen financieel advies. Investormania.nl is geen financieel expert en wij delen alleen onze eigen ervaringen en kennis over diverse mogelijke investeringen en beleggingen. Je dient altijd zelf goed onderzoek te doen want investeren en beleggen brengt risico’s met zich mee, je zou een (groot) deel van jouw inleg kunnen verliezen.