Over ons

Investormania.nl is een initiatief van twee vrienden, Rahim en Michiel. De vriendschap is ontstaan tijdens de Master of Real Estate opleiding. Vervolgens zijn we ieder ons eigen weg ingeslagen, maar de gezamenlijke interesse in de beleggings- en investeringswereld is alleen maar toegenomen.

Michiel is in de vastgoedtak verder gegaan en begeleidt diverse aan- en verkooptransacties, alsmede aan- en verhuurtransacties in de top 10 steden van Nederland. Hierdoor heeft hij diverse onderhandelingen gevoerd met (inter)nationale ketens en vele contracten opgesteld/uit onderhandeld. Daarnaast heeft Michiel al diverse (woon)panden voor zijn eigen verhuurportefeuille aangekocht, een eigen webshop met fashion-items voor heren (petten & mutsen) opgebouwd, heeft hij reeds in diverse start-ups geïnvesteerd en is Michiel al sinds zijn tienerjaren bezig met beleggen in aandelen en actief op de beurs.

Rahim heeft zich na zijn opleiding verder gespecialiseerd in de IT-branche. In de loop der jaren heeft hij hierin de nodige kennis en ervaring opgebouwd en runt hij in het dagelijkse leven een succesvolle webshop, welke door de Shopping Awards genomineerd is voor de Top 3 Beste Starters Award 2020. Ter aanvulling op de webshop heeft Rahim het afgelopen jaar tevens zijn eerste fysieke winkel – onder de rook van Rotterdam – geopend. En stilzitten is geen optie, want de uitbreidingen gaan door. Ondertussen is ook al een tweede webshop gelanceerd, waarbij zowel de B2C- als de B2B-markt wordt bediend. Deze laatste stap vroeg om een capaciteitsuitbreiding naar een nieuwe aanvullende bedrijfshal. Naast het ondernemerschap, het runnen van de webshops en winkel, besteedt Rahim in zijn vrije tijd graag aandacht aan het beleggen in aandelen.